Hvad er Sikker SMV?Sikker SMV er startet med det formål, at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Danmark med at sikre deres IT og infrastruktur mod angreb, samt begrænse skaden hvis, eller når, der opstår en episode.

 

Princip

Vi arbejder ud fra et princip om, at vi alle er forskellige steder i udviklingen af vores virksomhed, og derfor har forskellige behov for sikring af vore digitale enheder og data.

Udgangspunkt

Vores udgangspunkt er altid en risikovurdering og analyse af den enkelte virksomhed, så vi sammen kan finde den rette model for Cyber Sikkerhed i netop din virksomhed.

Skræddersyede løsninger

Sikker SMV er yderst fleksible og tilpasser ydelserne så de passer til netop dit/jeres behov – også hvis behovet ændres løbende.

VISION
Vi ser et stort behov for, at de små- og mellemstore virksomheder bliver opdateret på Cyber Sikkerhed.

Der har længe været højt fokus på de store virksomheder, men nu ser vi en øget interesse for de mindre virksomheder, hos hackere og andre ondsindede grupper.
MISSION
Vi hjælper små- og mellemstore virksomheder med at løfte deres Cyber Sikkerhed, med fokus på den enkelte virksomheds behov og niveau.

Vi vil gerne give de mindre virksomheder muligheden for at komme op til en acceptabel standard for sikkerhed, så de kan fastholde fokus på udvikling af deres forretning.
VÆRDIER
Vores grundværdi er at skabe værdi for de små- og mellemstore virksomheder.

Det gør vi med en pragmatisk tilgang, og et tilpasset værdisæt for den enkelte virksomhed.
Alt sammen med høj faglighed og kvalitet.